Sacpipe Connection System

Delar och komponenter

Sacpro i Falun har utvecklat Sacpipe Connection System. Sacpro är Sveriges ledande leverantör av installationsverktyg och material för rörinfodring av dagvatten- och avloppssystem. Vi fortsätter kontinuerligt att utveckla material och komponenter i systemet. Varje dag jobbar vi tillsammans med våra auktoriserade installatörer för att säkra kundernas avloppssystem med ett resultat som håller i många år framöver.


ror3

Liggande och stående avloppsstammar

Ett flexibelt sömlöst foder installeras och ger alltid en förutbestämd godstjocklek, längs hela röret och runt hela röret.  Fodret finns för rördimensionerna 50 till 225 mm.

IMG_0432

Böjar

Sacpipe Connection System är mycket följsamt och fungerar utmärkt att installera i böjar. Fodret kan installeras i flera böjar upp till 90° utan störande veck.

dimensions3

Dimensionsförändringar

Förändringar i diameter är en stor utmaning för många reliningsmetoder men inte för Sacpipe Connetions System. Vårt foder är så flexibelt att det går utmärkt att installera i dimensionsförändringar.

gren3

Förgreningar

Ett avloppssystems svagaste punkt är i regel förgreningarna. Med Sacpipe Connection System installeras prefabricerade grenrör oavsett storlek och utformning på förgreningarna.

anborrningsgren3

Nya anslutningar

Nya anslutningar kan snabbt och säkert installeras med hjälp av Sacparts Anborrningsgren för till exempel nya rördragningar för köksavloppet.

ReliningConnection3

Standardiserade övergångar

Sacpart Relining Connection säkrar övergången från ett traditionellt rör till ett relinat rör.

Hitta installatör nära dig
Hitta närmaste auktoriserade Sacpipe-installatör